Достапни линкови

ЕУ ќе треба да воведе контрола на границите


Европската Унија ќе греба да воведе повторно контрола на границите како еден вид борба против илегалната имиграција, оцени шефот на вбладејачката конзервативна партија, УМП, Гзавије Бертран. Тој нагласи дека од суштинско значење е подобро регулирање на границите на ниво на ЕУ, но не прецизираше на кој начин и каде точно.

XS
SM
MD
LG