Достапни линкови

Прекината седницата за Деловникот


Претседателот на Собранието, Трајко Вељаноски ја прекина седницата за Деловникот откако пратениците на опозицијата не се појавија на седницата и по отворените повици од негова страна . Тој изјави дека поканата е отворен за тие да се појават на седницата , затоа што само така може да се одржува политичкиот дијалог , во спротивно несоработката и неконструктивноста не и носат добро на Македонија
XS
SM
MD
LG