Достапни линкови

Груевски - Папандреу во Брисел

Покажи повеќе

Повторување на старите позиции? - Премиерите на Македонија и Грција Никола Груевски и Јоргос Папанреду на средба во Брисел
1

Повторување на старите позиции? - Премиерите на Македонија и Грција Никола Груевски и Јоргос Папанреду на средба во Брисел

Премиерите на Македонија и Грција се ракуваат пред средбата во Брисел - Премиерите на Македонија и Грција Никола Груевски и Јоргос Папанреду на средба во Брисел
2

Премиерите на Македонија и Грција се ракуваат пред средбата во Брисел - Премиерите на Македонија и Грција Никола Груевски и Јоргос Папанреду на средба во Брисел

Разговор „од нога“ пред средбата - Премиерите на Македонија и Грција Никола Груевски и Јоргос Папанреду на средба во Брисел
3

Разговор „од нога“ пред средбата - Премиерите на Македонија и Грција Никола Груевски и Јоргос Папанреду на средба во Брисел

Разговор „од нога“ пред средбата - Премиерите на Македонија и Грција Никола Груевски и Јоргос Папанреду на средба во Брисел
4

Разговор „од нога“ пред средбата - Премиерите на Македонија и Грција Никола Груевски и Јоргос Папанреду на средба во Брисел

Вчитај повеќе

XS
SM
MD
LG