Достапни линкови

Грузија и Русија ке отворат граничен премин затворен во 2006


Грузија и Русија најавија дека на 1 Март повторно ке го отворат планинскиот премин Верхни Ларс кој беше затворен во 2006. Тој е единствен граничен премин кој не минува низ сепаратистичките грузиски републики Абхазија и Северна Осетија за кои имаше и кратка војна летото 2008
XS
SM
MD
LG