Достапни линкови

Четири лица убиени во трговски центар во Еспоо - Финска


Финската телевизија повикувајки се на полицијата соопшти дека 4 лица, тројца мажи и една жена, се убиени од вооружено лице во трговски центар во Еспоо. Лицето кое стрелало било родено 1966 и имало криминално досие. Според сведок, тој бил облечен во црно и на вториот спрат на трговскиот центар во Еспоо, втор град по големина во Финска, започнал да стрела од огнено оружје.
XS
SM
MD
LG