Достапни линкови

Појадок за фер и демократски избори


Кандидатите за претседател на Република Македонија денеска имаа заеднички појадок во скопскиот ресторан „Дал мет фу“.Тие оценија дека средбата била одлична можност за дружење и размена на милсења. Повекето од нив во изјавите за медиумите оценија дека досегашната кампања била фер и демократска.
XS
SM
MD
LG