Достапни линкови

Скопје: Штрајкот во образованието продолжува и денеска


Штрајкот во образованието продолжува и денеска, а СОНК и Владата вчера ги доближија ставовите за решавање на барањата на просветните работници.
Претсеадтелот на СОНК Дојчин Цветановски денеска треба да се сретне и да разговара со висок претставник на Европската интернационала за образование, кој вчера од Брисел пристигна во Скопје за да ги согледа состојбите со штрајкот. Делегација на СОНК ќе биде примена и во Канцеларијата на Европската унија во Скопје.
XS
SM
MD
LG