Достапни линкови

Скопје: Прва седница на анкетната комисија


Анкетната комисија за утврдување на околностите за настаните во Собранието на Република Македонија случени на на 25 септември денеска ќе ја одржи првата седница. Од неа се очекува да ја утв рди одговорноста на учесниците во воие настани.
XS
SM
MD
LG