Достапни линкови

Бејрут: Денеска закоп на убиениот анти сириски пратеник Антонин Гханем


Денеска во Бејрут е закопот на убиениот анти сириски пратеник на Либанскиот Парламент Антоин Гханем. Советот за безбедност го осуди убиството и побара итен прекин на политичките убиства во земјата. Убиството на Гхенем доага неколку дена пред Парламентот да избере наследник на Претседателот Емил Лахуд.
XS
SM
MD
LG