Достапни линкови

Скопје: Посета на главниот преговарач за хрватското пристапување во ЕУ


Во посета на Скопје престојува Владимир Дробњак главен преговарач за хрватското пристапување во европската унија. Целта на неговата посета е да ги пренесе хрвтаските искуства на македонските надлежни институции за текот на овој процес.
XS
SM
MD
LG