Достапни линкови

Скопје: Продолжува посетата на делегацијата на американскиот конгрес


Делегацијата на американскиот Конгрес денеска ќе има средба со македонската парламентарна делагација задолжена за соработка со американскиот парламент, како и со претседателите на Комисиите на Собранието. Тема на разговорите е Надзор на работата на владата и јавни дебати со преставници на владата. Политиката на опозицијата и владината политика пак е тема на истовремената средба на стручните служби на американскиот Конгрес и македонскиот парламент.
XS
SM
MD
LG