Достапни линкови

Свет: Од вечерва летно сметање на времето, стрелките одат еден час напред


И едно потсетување: летното сметање на времето во Македонија почнува утре во два часот по полноќ. Имено, тогаш стрелките на часовникот треба да се поместат за еден час нанапред со што времето во два ќе се смета како три часот.
XS
SM
MD
LG