Достапни линкови

Берлин: Дводневна конференција за анти-семитизмот


Во Берлин, под покровителство на ОБСЕ, започна дводневната конференција за анти-семитизмот, на која учествуваат околу 400 претставници од 55 држави. Се очекува учесниците да усвојат декларација и акционен план за борба против ксенофобијата и расизмот против евреите.
XS
SM
MD
LG