Достапни линкови

Исламабад: Продолжуваат разговорите за Кашмир меѓу Индија и Пакистан


Преставници на Индија и Пакистан денеска во Исламабад ги продолжуваат разговорите први формални по речиси три години за поделениот Кашмир. Исто времено агенциите јавуваат дека муслимански милитанти убиле еден локален муслимански политичар во индискиот дел на Кашмир.
XS
SM
MD
LG