Достапни линкови

Скопје: Редовен месечен деловен ручек на американската стопанска комора


Американската Стопанска Комора денеска во Скопје ќе го одржи редовниот месечен деловен ручек на кој ќе присуствува помошникот секретар за трговија Вилијам Лач. Тој ке има обраќање за визиите, приоритетите и целите на трговијата, како и програмите на американското министерство за трговија и инвестиционата политика во Македонија и регионот.
XS
SM
MD
LG