Достапни линкови

Скопје: Драги Гроздановски нов директор на Агенцијата за разузнавање


Претседателот на Република Македонија Борис Трајковски денеска го именува Драги Гроздановски за нов директор на Агенцијата за разузнавање. Гроздановски на ова позиција се враќа по втотр пат откако претходно оваа должност ја вршеше во преиод од март 2000 година до февруари 2002.
XS
SM
MD
LG