Достапни линкови

Сараево: Меѓународната полиција под команда на ЕУ


Денеска во Сараево ќе се одржи церемонија со која ќе се одбележи преземањето на командата на меѓународната полиција во Босна и Херцеговина од страна на Европската унија. Ова е прва мисија на Унијата од ваков тип.
XS
SM
MD
LG