Достапни линкови

АСЕАН: Заложба за соработка во борбата против тероризмот


Асоцијацијата на 10 земји од југот на Азија наречена АСЕАН со заедничко соопштение се заложи за соработка во борбата против тероризмот. Ова доаѓа пред најавеното потпишување пакт за соработка меѓу АСЕАН и Соединетите Американски Држави посветена на борбата против тероризмот.
XS
SM
MD
LG