Достапни линкови

Во Пакистан, вооружени гарди ги штитат испораките на пченица

Пакистан влегува од една во друга катастрофа. Земјата се наоѓа во средина на забрзана криза со храна во време кога владата има недостиг од средства. Бидејќи цените на пченицата и брашното вртоглаво растат, вооружени чувари сега мора да ги придружуваат камионите за дистрибуција.


Вчитај повеќе

Категории

XS
SM
MD
LG