Достапни линкови

Како напаѓа коронавирусот, микроскопски фотографии

Фотографии од електронски микроскоп го даваат вистинскиот лик на новиот непријател, коронавирусот кој ја предизвикува болеста КОВИД-19. Видете детално како влегува во човечка ќелија и како ја разградува.

Вчитај повеќе

Категории

XS
SM
MD
LG