Достапни линкови

Прва „Сирова култура“

Во саботата беше одржана првата епизода од проектот „Сирова култура“ во Младинскиот културен центар.

Целта на проектот е да им се даде простор на младите и талентирани артисти да ја споделат својата креативност.

Категории

XS
SM
MD
LG