Достапни линкови

Со зголемена доверба во институциите до повисок економски раст


Економскиот раст од 3,2 отсто годинава и 3,9 отсто догодина е остварлив, ако политичката состојба се стабилизира, а бизнисот ја зголеми довербата во институциите.

XS
SM
MD
LG