Достапни линкови

Со реформи до влез во Стратегијата за проширување на ЕУ


ЕК во февруари ќе ја објави Стратегијата за проширување на ЕУ. Според експертите, како ќе биде оценета Македонија во стратегијата зависи од сработеното дотогаш во однос на владиниот план 3-6-9.

XS
SM
MD
LG