Достапни линкови

Потребни се субвенции, а не нова корупција на весниците


Здружението на печатени медиуми бара буџетска поддршка за весниците од околу еден милиони евра годишно. Потребни се јасни критериуми за државната помош да не се претвори во нова корупција на медиумите.

XS
SM
MD
LG