Достапни линкови

Реформите во администрацијата под мониторинг на премиерот


Реформите во јавната администрација се многу важни, па затоа премиерот ќе претседава со Советот кој ќе следи како се спроведуваат, велат од Владата. За дел од експертите ваквите иницијативи се добар сигнал, но не и гаранција дека реформите ќе се реализираат.

XS
SM
MD
LG