Достапни линкови

Светот во пост антибиотичка апокалипса


Во последно време лекарите се се погласни во предупредувањата да не се користат антибиотици доколку за нив нема некоја итна потреба. Во Македонија по се изгледа никој не ги слуша.

Категории

XS
SM
MD
LG