Достапни линкови

Што велат граѓани за неодговорно трошење на буџетски средства?


Јавноста критикува. Членовите на Државната изборна комисија си поделија четири плати како надомест за изборите и најавија дека ќе ги вратат. Другиот случај е со Директорот на агенцијата за туризам Александар Донев, кој патувал со бизнис класа. Каде е политичката одговорност?

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG