Достапни линкови

Мeмети - Има големи очекувања од оваа влада


Бројот на поплаки до Народниот правобранител се намалува, затоа што граѓаните имаат големи очекувања од новата влада и сметаат дека проблемите можат да ги решаваат и пред извршната власт, вели Народниот правобранител Иџет Мемети во неделното интервју на Радио Слободна Европа.

Категории

XS
SM
MD
LG