Достапни линкови

Во Македонија вработувањето не е гаранција и за подобар живот


Во ова издание на „Темата на неделата“ говориме за напорите за намалување на сиромаштијата во светот. Најголем прогрес во изминативе години има постигнато Кина. Каква е состојбата во Македонија?

XS
SM
MD
LG