Достапни линкови

Зголемено руско влијание во Македонија


Со методите на таканаречената „мека моќ“ станува видлив зголемениот интерес на Русија за Македонија, но не се очекува нејзино директно мешање во изборниот процес во земјава, велат аналитичарите.

XS
SM
MD
LG