Достапни линкови

ЕУ со нов пристап против радикализмот и тероризмот


Европската Унија деновиве едногласно ја истакна итноста од развивање механизам за соработка во борбата против радикализмот и тероризмот во светот. Брисел работи и со земјите од Западен Балкан и Турција, а во овие активности, биле вклучени експерти на Унијата, кои одржувале редовни состаноци за овој, се поголем проблем.

XS
SM
MD
LG