Достапни линкови

Неоправданиот страв од мигрантите


Европскиот суд на правдата деновиве ги отфрли жалбите на Словачка и Унгарија со што остана во сила правото на Брисел да ги принудува земјите да примаат баратели на азил. Во Македонија пак, мигрантите станаа политичка тема и без да ги има. Според експертите, поради претстојните локални избори.

XS
SM
MD
LG