Достапни линкови

Руските воени маневри „Запад“ го нервираат Западот


Од авиони, радари и бродови на Балтикот, НАТО, како што наведуваат претставници на Алијансата, мирно и доследно ќе ги следи најголемите руски воени маневри од 2013 година. Сепак, некои изразуваат нервоза, оценувајќи дека Москва ја тестира способноста да поведе војна против Западот.

XS
SM
MD
LG