Достапни линкови

Надежи и предизвици за лекување на Сидата


Најновите научни достигнување за контрола и редуцирање на Сида – та, ги потикнаа надежите за справување со болеста. Од друга страна, има загриженост за предложените кратења на финансиите. Во Македонија проблемот има и големи човечки и општествени димензии.

XS
SM
MD
LG