Достапни линкови

Лажни вести - вистински свет


Феноменот лажни вести почна да се шири со брзиот развој на интернетот и социјалните мрежи. Медиумите се полни со лажни вести, а лагите, спиновите, искривените факти, се секојдневие не само во Македонија.

XS
SM
MD
LG