Достапни линкови

Превентива или директива за страв од мигранти во Македонија?


Жители на населбата Аеродром се потпишуваат против населување мигранти и градење мигрантски кампови во нивната општина и покрај тоа што Владата демантира дека такво нешто се планира. Повикот денеска се појави на фејсбук страницата „Аеродром во моето срце.“

XS
SM
MD
LG