Достапни линкови

BBG Affiliates

Барџиева–Трајковска: Порта Македонија може да остане без статусот културно наследство


Нема ништо спорно да се избрише статусот на културно наследство на Музејот на ВМРО и Порта Македонија, затоа што во моментот кога тој бил отворен сè уште го немал карактерот на музеј, вели Донка Барџиева - Трајковска, претседателка на Центарот за заштита на културно наследство.

XS
SM
MD
LG