Достапни линкови

Младите и вработувањето, во ЕУ брзо, во Македонија тешко


Во ова издание на Темата на неделата говориме за младите и нивните можности за вработување во земјите на Европската унија и во Македонија. Разликите се огромни.

XS
SM
MD
LG