Достапни линкови

Хоџа - Ќе видиме дали ќе соработуваме со институциите големи должници


Новата влада треба да направи ревизија на тоа колку должи државата и кои институции колку должат за да можеме понатака да размислиме дали ние би влегле во преговори за соработка со некоја од тие институции, вели Неби Хоџа, претседател на Стопанската комора на северозападна Македонија во неделното интервју на Радио Слободна Европа.

XS
SM
MD
LG