Достапни линкови

Инвестиции и иновации за привлекување повеќе туристи


Туризам и што прават државите во светот, а што Македонија, за привлекување поголем број туристи. Некои успешно, некои помалку успешно. Светската туристичка организација на Обединетите Нации проценува дека до 2030-тата година, во светот ќе има околу милијарда и 800 милиони туристи годишно.

Категории

XS
SM
MD
LG