Достапни линкови

Смртноста од пушењето, и покрај сите забрани, расте


Во светот се зголемуваат апелите за построга забрана на пушењето со цел да се намалат последиците по здравјето на човекот. Во Македонија пак, има иницијатива за извесно олеснување на оваа забрана.

Категории

XS
SM
MD
LG