Достапни линкови

Американски континуитет кон Македонија


Американската политика спрема Македонија и по изборот на Доналд Трамп бележи континитет. Аналитичарите тоа го поврзуваат и со договорот за стратегиско партнерство меѓу Македонија и САД кој му обезбедува на Вашингтон да посредува при безбедносни ризици

XS
SM
MD
LG