Достапни линкови

Шатори пред Собрание како аларм за децата со посебни потреби


Родителите на деца со посебни потреби денеска пред Собранието поставија шатори во кои ќе престојуваат три дена и ќе ги повторуваат барањата што ги доставиле до сите релевантни институции и до партиите. Тие бараат системските решенија со кои ќе им се олесни животот на децата со посебни потреби и на нивните родители.

XS
SM
MD
LG