Достапни линкови

Можни санкции против македонски политичари


САД и ЕУ повикуваат на итно формирање влада. Во спротивно се почесто се спомнува соочување со одговорност на оние политичари што го кочат процесот на мирен трансфер на власта и со тоа ја загрозуваат стабилноста на земјата, но и на регионот.

XS
SM
MD
LG