Достапни линкови

Европа страхува од терористички напади


Терористичките напади во Лондон, Санкт Петербург, Стокхолм и други градови го зголемија страхувањето на граѓаните во Европа, секако и во Македонија, за нивната безбедност. Или како што велат: „Што да се прави, тоа стана наше секојдневие“.

XS
SM
MD
LG