Достапни линкови

Затворени граници, рај за шверцерите на Балканот


Затворените граници на Балканот за мигрантите и бегалците, ги користат шверцерите, не само на луѓе. Секојдневно, во полициските акции се апсат шверцери, кои заработуваат на маката на другите. Само за пренесување низ Македонија, наплаќаат околу 3 илјади евра.

XS
SM
MD
LG