Достапни линкови

Христова - Најмногу ме инспирираат културните разлики


Секогаш имало предизвици и во принцип, не сум забележала дека некој состав или некој писател, филмаџија престанал да свири, пишува или да снима филмови поради состојбата во која се наоѓа, туку веројатно тоа го инспирирало на поинаков начин да продолжи, вели пејачката на Баклава Елена Христова.

XS
SM
MD
LG