Достапни линкови

Македонија во 2016-та низ видео избор


Најважните настани што ја одбележаа 2016 во Македонија, без сомнение беа поврзани со тоа кога и како да се организираат фер избори. Тука беа протестите на Шарената револуција, но и катастрофалните поплави во Скопско и запирањето на бранот мигранти.

XS
SM
MD
LG