Достапни линкови

Нискиот стандард ги празни дуќаните во ГТЦ


Сликата на ГТЦ се почесто е испразнети објеткти и дуќани кои чекаат нови сопственици. Економистите сметаат дека главниот фактор е намалената економска моќ на граѓаните, но дуќанџиите велат дека улога имаат и лошите политики.

XS
SM
MD
LG