Достапни линкови

Студентски референдум за СПУКМ


Студентскиот пленум го најави утрешниот неформален референдум на кој студентите ќе одлучат дали СПУКМ ќе остане невладина организација. Пленумци сметаат дека Студентскиот парламент треба да биде дел од УКИМ за да се зголеми контролата на парите кои оваа организација ги троши.

XS
SM
MD
LG